Peste 2.000 de persoane au inceput sa invete IT, pornind de la zero, prin cartile scrise de Ramon Nastase.
0
 Advanced issue found
 
In cele 175 de pagini ale eBook-ului, impartite in 9 capitole, atingem urmatoarele subiecte importante care au legatura cu programare:

- Variabile si tipuri de date in Python
- Instructiuni logice (if, for, while)
- Metode (functii) in Python
- POO (Programare Orientata pe Obiecte) in Python
- Fisiere in Python
- Exceptii in Python
- Structuri de date in Python
- Module in Python

+ Exercitii la final de capitol si Rezolvarile acestora

Acest eBook este creat de catre

Autorul cartii:
Ramon Nastase

IT-ist Optimist, Pasionat de Educatie, avand 12 ani de experienta in domeniul IT
eBook – Programare cu Python
7.8€ (39 RON)

*Plata se face in RON

Ghid-ul care te ajuta sa inveti Programarea cu Python intr-un mod rapid si usor fara sa ai nevoie de cunostinte de matematica sau experienta anterioara cu programarea.

De ce Python? Pentru ca este un limbaj simplu, se invata repede datorita sintaxei (codului) si este in top 3 limbaje de programare, deci odata invatat oportunitatile in IT nu vor inceta sa apara.

Acest ghid te ia de la zero si te invata sa programezi in Python. Mai intai inveti teoretic, dupa care faci practic si astfel inveti sa programezi intr-unul dintre cele mai populare limbaje de programare, Python. 

Pe langa notiunile explicate intr-un limbaj simplu, pe intelesul tuturor, ai parte de exemple si exercitii practice (la final de fiecare capitol) care sa te ajute sa dobandesti abilitati practice de programare.

Odata cu plasarea comenzii, primesti garantie 100% de retur a banilor in cazul in care nu esti multumit. Asta inseamna ca daca nu esti multimit de achizitia facuta iti vei primii banii inapoi.
In cele 175 de pagini ale eBook-ului, impartite in 9 capitole, atingem urmatoarele subiecte importante care au legatura cu programare:

- Variabile si tipuri de date in Python
- Instructiuni logice (if, for, while)
- Metode (functii) in Python
- POO (Programare Orientata pe Obiecte) in Python
- Fisiere in Python
- Exceptii in Python
- Structuri de date in Python
- Module in Python

+ Exercitii la final de capitol si Rezolvarile acestora

Acest eBook este creat de catre
Aparitii media
Ce spun oamenii despre mine

Cuprinsul eBook-ului de Programare

Exemple din eBook de Programare cu Python

BONUS: Cariera ta, Next Level in IT!
Foarte multa lume se focuseaza pe care e limbajul de programare pe care sa-l invete, dar nu se intreaba: "Ce mi-ar placea cu adevarat sa fac in IT? Ce mi-ar placea sa construiesc? Pe cine mi-ar placea sa ajut? Unde o sa gasesc satisfactie in a munca? si unde o sa fiu rasplatit pe masura?"

Prin acest material video de aproximativ 1 ora care te va ajuta sa-ti clarifici toate acestea + sa-ti conturezi ideea legat de "care-i treaba" cu domeniul IT. 

Scopul? sa ajungi sa obtii ceea ce iti doresti tu de la el.

Odata parcurs acest material, va disparea lipsa de motivatie, energie sau chef de munca/invatat pentru ca iti vei clarifica directia si motivul pentru care vrei sa faci aceasta schimbare, catre domeniul IT.

Garantie 100% de retur a banilor timp de 30 de zile.

Daca nu esti multumit de produsul cumparat, ne poti contacta pe mail/telefonic/chat si iti vom restitui banii. Pe langa asta, ramai cu produsele achizitionate pentru ca sunt in format digital/eBook, deci nu ai nimic de pierdut.

Despre autor, Ramon Nastase

Ma consider a fi un IT-ist Optimist, pasionat de Educatie. Cred in tehnologie, cred in educatie si in puterea lor de a ne oferi Libertatea, Progresul si Bucuria de a face lucrurile in fiecare zi, de care fiecare dintre noi are nevoie.  

Acesta este motivul pentru care eu am ales sa dau o forma simpla si clara, cunostintelor pe care le-am obtinut in ultimii 14 ani si sa le pun intr-un format care sa-i ajute pe cei care doresc o cariera in IT, sa inceapa si sa reuseasca.

Sunt trainer, autor si fondatorul platformei TeachBit.ro care se axeaza pe formarea si training-ul persoanelor care vor sa-si inceapa o cariera in domeniul IT.

Imi place sa fac IT-ul pe intelesul tuturor. Am fost trainer in corporatie si cunosc cat de important e sa se explice conceptele complicate intr-un mod cat mai simplu si clar. 

In ultimii 12 ani de cand fac IT am avut ocazia sa:
- am instruit personal peste 300 de persoane
- sustinut peste 1.000 de ore de training 
- instruiesc peste 4.100 de cursanti online
- particip si sa vorbesc la zeci de conferinte in domeniu
- dezvolt o comunitate online de peste 100.000 de oameni

Tot in aceasta perioada mi-am focusat atentia in a obtine cateva certificari de renume din domeniu: Cisco CCNP, CCNA R&S, CCNA Voice, CCNA Security, CompTIA Security+, Linux LPIC-102
Marturii din partea clientilor

Intrebari Frecvente despre eBook-ul de Programare cu Python
0
 Advanced issue found
 
0) Nu am cont in Euro. Cum pot face plata?
Preturile sunt afisate in Euro, iar plata se face in RON. Nu ai nevoie de un cont sau un card in Euro. Poti achita cu cardul online, iar apoi vei primii instant acces la materiale.
1) Nu am studii in IT, ce sanse am sa profesez in acest domeniu dupa parcurgerea eBook-ului?
Daca nu ai terminat o scoala in domeniul IT, nu-ti fa probleme pentru ca ai toate sansele de a lucra in acest domeniu. Tot ce ai nevoie este de focus si practica in directia in care doresti sa-ti dezvolti o cariera (in acest caz, Programarea in Python). Iti recomand sa parcurgi eBook-ul, sa rezolvi exercitiile practice de la finalul fiecarui capitol si sa aprofundezi din sectiunea de resurse recomandate.
2) Ma pot angaja dupa ce parcurg eBook-ul?
eBook-ul reprezinta un start foarte bun in Programare folosind Python. Pe langa acesta (pentru a te putea angaja in domeniu) vei avea nevoie de experienta practica, iar exercitiile cuprinse in cadrul acestora te vor ajuta sa o dobandesti. Pe langa aceste exercitii iti recomand sa-ti dezvolti proiecte pe care sa le adaugi intr-un portofoliu. Cu ajutorul acestuia si al unui CV bine pus la punct, vei putea sa te angajezi in domeniul ales.
3) In cat timp primesc eBook-ul dupa cumparare?
Odata ce plata a fost efectuata cu succes, eBook-ul il primesti instant in mail-ul de confirmare al comenzii (la sectiunea “Descarca”) din partea RamonNastase.ro
4) Cum voi primi cartea? Cum sa va numi mailul care contine link-ul de descarcare?
Cartea o vei primi pe mail, in format eBook, PDF, si o vei putea accesa la sectiunea descarca. Titlul mail-ului va fi "Detalii despre comanda ta"
5) Cum primesc eBook-ul, electronic sau printat?
eBook-ul il primesti in format electronic, PDF, pe mail, imediat ce plata a fost efectuata cu succes. Mai departe daca doresti, poti opta pentru printarea lui pentru a-l avea in format fizic.
6) Se poate trimite comanda si in afara Romaniei? Se poate plati in euro?
Da se poate face comanda din afara Romaniei, deoarce eBook-ul este in format PDF, deci il vei primi pe mail. Plata se poate face atat online cu cardul (procesatorul va converti din orice moneda folosesti in RON, deci nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu tipul de moneda – EURO, LIRA, DOLAR, etc.) sau prin transfer bancar in contul specificat in mail-ul de confirmare al comenzii.
7) Pot sa pun comanda, dar sa platesc poimaine (sau in x zile)? Ce sa fac apoi?
Da, poti opta pentru plata prin transfer bancar DACA ma contactezi direct. In decursul a 3 zile o vei putea achita. Toate informatiile de plata (contul bancar) le vei primi pe mail, odata ce ai plasat comanda pe site.
8) Pot plati si ramburs (cash)?
Nu, plata se poate face online cu cardul sau prin transfer bancar (cash, direct la banca sau prin Internet Banking).
Ai intrebari? Colega mea Maria, te poate ajuta
O poti contacta pe mail (contact@ramonnastase.r) sau pe chat si te va ajuta cu drag.
Copyright 2024 - © RamonNastase.ro
Toate drepturile sunt rezervate
NASTASE RAMON ADRIAN PFA