Ghid-ul care te ajuta sa inveti conceptele de Securitate si Hacking intr-un mod rapid si usor
Acest Ghid ia de la zero si te invata conceptele de Securitate Cibernetica. Mai intai inveti teoretic, dupa care aplici practic si astfel inveti concepte de Hacking si Securitate.
0
 Advanced issue found
 
Investitia este de doar 34 RON
Ai parte de explicatii simple despre Securitate in termeni non-academici
Nu mai pierzi timp in a cauta cu ce sa incepi, ci inveti direct pentru un job in IT
Afli foarte clar ce oportunitati ai ca Analist de Securitate in 2020
Cum te va ajuta acest eBook - Securitate Cibernetica?
Acest eBook de Securitate te va ajuta sa:
  Economistesti timp pretios

Am adunat toate informatiile de care ai nevoie intr-un singur loc pentru a invata Securitate de la 0. Asa ca nu va mai fi nevoie ca tu sa stai sa pierzi ore intregi pe net cautand fel si fel de detalii pentru ca ai totul pregatit deja.
  Pui in practica ceea ce inveti

eBook-ul vine la pachet si cu exercitii practice. Rezolvandu-le, contribui la sedimentarea informatiilor primite. Deci avantajul tau e dublu: ai intr-un singur loc atat informatii concrete, cat si exercitii practice pentru ca tu sa accelerezi procesul tau de invatare.
  Faci primii pasi spre un job bine platit ca programator in IT

Odata ce intelegi bazele securitatii, vei putea sa progresezi in aceasta arie. Scopul acestui material e ca oricine sa inteleaga primii pasi, fara a avea cunostinte de calculatoare sau de matematica. In final avand si abilitati de a lucra pe un proiect, te vei putea angaja.
Investitia este de doar 34 RON
Primesti acces instant la eBook-ul
Imediat dupa ce plasezi comanda, vei putea descarca si parcurge ghidul de pe oride dispozitiv (laptop, PC, tableta, smartphone).
200% Garantia Satisfactiei
Daca nu esti multumit, iti returnez banii si ramai cu produsul.
Inveti despre cel mai popular si raspandit sistem informatic din lume, Internetul
Internetul exista de peste 30 de ani si a produs o schimbare nemaivazuta in intreaga lume. Tu vei invata cum functioneaza si cum il poti gestiona si chiar creea.
💻 Ce inveti din ghidul de 100 de pagini...
0
 Advanced issue found
 
Capitolul 1
Despre Hackeri
Capitolul 2
Procesul de Hacking
Capitolul 3
Despre Kali Linux
Capitolul 4
Triada C.I.A.
Capitolul 5
Malware si Atacuri Cibernetice
Capitolul 6
Hacking in Retea
Capitolul 7
Hacking-ul Site-urilor
Capitolul 8
Despre Firewall-uri
Capitolul 9
Concepte de Criptografie
Capitolul 10
Introducere in VPN-uri
Investitia este de doar 34 RON
De la cine inveti
Eu sunt Ramon Nastase...
... si sunt fondatorul firmei care se axeaza pe formarea si training-ul persoanelor care vor sa se angajeze in IT.

Imi place sa fac IT-ul pe intelesul tuturor. Am fost trainer intr-o corporatie, stiu cat de important e sa se explice conceptele complicate intr-un mod cat mai simplu. Am contribuit la formarea a sute de IT-sti si la angajarea a zeci de persoane in comeniul IT.

In ultimii 8 ani de cand fac IT am instruit personal peste 300 de persoane in urma a peste 1000 de ore de training sustinute si am reusit sa acumulez numeroase certificari din domeniu (Cisco CCNP, CCNA Security, CompTIA Security+, Linux LPIC-102).

Misiunea mea este sa-i ajut pe cei ca tine - interesati si dornici sa invete - sa obtina succesul in cariera, iar acesta este motivul pentru care ma implic direct.

30.723 Abonati pe YouTube

15.432 Like-uri pe Facebook

4.607 Urmaritori pe Instagram

Iata ce spun alte persoane despre acest eBook 👇
Peste 500 de persoane au cumparat deja eBook-ul
Descopera Hacking-ul & Securitatea Cibernetica si fa pasi spre o cariera de viitor in IT
0
 Advanced issue found
 
Investitia este de doar 34 RON
Intrebari Frecvente despre eBook-ul de Securitate
0
 Advanced issue found
 
1) Nu am studii in IT, ce sanse am sa profesez in acest domeniu dupa parcurgerea eBook-ului?
Daca nu ai terminat o scoala in domeniul IT, nu-ti fa probleme pentru ca ai toate sansele de a lucra in acest domeniu. Tot ce ai nevoie este de focus si practica in directia in care doresti sa-ti dezvolti o cariera (in acest caz, Securitate Cibernetica). Iti recomand sa parcurgi eBook-ul, sa rezolvi exercitiile practice de la finalul fiecarui capitol si sa aprofundezi din sectiunea de Resurse recomandate.
2) Ma pot angaja dupa ce parcurg eBook-ul?
eBook-ul reprezinta un start foarte bun in Securitate Cibernetica. Pe langa acesta (pentru a te putea angaja in domeniu) vei avea nevoie de mai multa experienta practica (care o poti obtine prin participarea la CTF-uri si crearea propriilor laboratoare de hacking). Pe langa acestea, certificarea CEH (Certified Ethical Hacker) te poate ajuta in procesul tau de angajare la o companie din domeniu.
3) In cat timp primesc eBook-ul dupa cumparare?
Odata ce plata a fost efectuata cu succes, eBook-ul il primesti instant in mail-ul de confirmare al comenzii (la sectiunea “Descarca”) din partea RamonNastase.ro
4) Cum voi primi cartea? Cum sa va numi mailul care contine link-ul de descarcare?
Cartea o vei primi pe mail, in format eBook, PDF, si o vei putea accesa la sectiunea descarca. Titlul mail-ului va fi "Detalii despre comanda ta"
5) Cum primesc eBook-ul, electronic sau printat?
eBook-ul il primesti in format electronic, PDF, pe mail, imediat ce plata a fost efectuata cu succes. Mai departe daca doresti, poti opta pentru printarea lui pentru a-l avea in format fizic.
6) Se poate trimite comanda si in afara Romaniei? Se poate plati in euro?
Da se poate face comanda din afara Romaniei, deoarce eBook-ul este in format PDF, deci il vei primi pe mail. Plata se poate face atat online cu cardul (procesatorul va converti din orice moneda folosesti in RON, deci nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu tipul de moneda – EURO, LIRA, DOLAR, etc.) sau prin transfer bancar in contul specificat in mail-ul de confirmare al comenzii.
7) Pot sa pun comanda, dar sa platesc poimaine (sau in x zile)? Ce sa fac apoi?
Da, poti opta pentru plata prin transfer bancar DACA ma contactezi direct. In decursul a 3 zile o vei putea achita. Toate informatiile de plata (contul bancar) le vei primi pe mail, odata ce ai plasat comanda pe site.
8) Pot plati si ramburs (cash)?
Nu, plata se poate face online cu cardul sau prin transfer bancar (cash, direct la banca sau prin Internet Banking).
Copyright 2020 - © RamonNastase.ro
Toate drepturile sunt rezervate