Cariera ta in IT
Determina jobul tau ideal in IT si afla cum sa te angajezi
 6 Lectii Gratuite prin email
Aboneaza-te si le primesti imediat:
Ce inveti din cele 6 lectii
  De ce IT-ul? - Domeniul IT este plin de oportunități si este de viitor. Salariile cresc de la an la an, iar din punct de vedere profesional si angajatul creste odata cu ele.
  Care sunt cele mai cautate job-uri in IT - Vei afla ce posturi exista, care sunt salariile din IT si care sunt cerintele de angajare pentru fiecare job in parte. Atunci cand vrei sa intri intr-un domeniu nou, e important sa ai toate informatiile la indemana. - La aceasta lectie vei primi si un PDF:   
"Ghidul de cariera in IT - TOP 5 arii"
  Cum alegi job-ul potrivit pentru tine - Inveti care sunt parametrii de care sa tii cont atunci cand vrei sa determini care este cel mai optim pentru tine, dintre toate optiunile.
  Cum obtii job-ul din IT ales - Afli care sunt primii pasi pe care sa-i faci spre acel job: ce sa incepi sa studiezi si cat timp iti va lua studiul. Vei primi resursele necesare si vei descoperi in cat timp te poti angaja.
  Cum depasesti confuzia de la inceput de drum - Primesti raspuns la cele mai intalnite intrebari legate de job-urile din IT. Intrebarile au fost puse chiar de cei care deja stiu ca vor sa lucreze in IT si vor mai multe informatii.
  Care este procesul de angajare in IT - Afli cum iti gasesti job-uri disponibile, cum sa arate CV-ul tau si cum sa te pregatesti pentru interviul propriu-zis.
De la cine inveti
Eu sunt Ramon Nastase...
... si sunt fondatorul firmei care se axeaza pe formarea si training-ul persoanelor care vor sa se angajeze in IT.

Imi place sa fac IT-ul pe intelesul tuturor. Am fost trainer intr-o corporatie, stiu cat de important e sa se explice conceptele complicate intr-un mod cat mai simplu. Am contribuit la formarea a sute de IT-sti si la angajarea a zeci de persoane in comeniul IT.

In ultimii 8 ani de cand fac IT am instruit personal peste 300 de persoane in urma a peste 1000 de ore de training sustinute si am reusit sa acumulez numeroase certificari din domeniu (Cisco CCNP, CCNA Security, CompTIA Security+, Linux LPIC-102).

Misiunea mea este sa-i ajut pe cei ca tine - interesati si dornici sa invete - sa obtina succesul in cariera, iar acesta este motivul pentru care ma implic direct.
Ce spun cei care au primit deja materialele
Scrie adresa ta de e-mail si primesti instant prima lectie 👇
Copyright 2020 - © RamonNastase.ro 
Toate drepturile sunt rezervate