Cariera ta in IT
Determina jobul tau ideal in IT si afla cum sa te angajezi
 6 Lectii GRATUITE prin email
Inscrie-te si le primesti imediat:
Aparitii media
Ce gasesti in cele 6 lectii
  De ce IT-ul? - In 2022 domeniul IT este plin de oportunitati si este de viitor. Salariile cresc de la an la an, iar din punct de vedere profesional si angajatul creste odata cu ele.
  Care sunt cele 3 categorii mari de job-uri in IT - Vei afla ce implica fiecare "grad de independenta" si care sunt intervalele de salarii din IT. Atunci cand vrei sa intri intr-un domeniu nou, e important sa ai toate informatiile la indemana.
  Cum alegi job-ul potrivit pentru tine - Inveti care sunt parametrii de care sa tii cont atunci cand vrei sa determini care este cel mai optim pentru tine, dintre toate optiunile.
  Cum obtii job-ul din IT ales - Afli care sunt primii pasi pe care sa-i faci spre acel job: ce sa incepi sa studiezi si cat timp iti va lua studiul. Vei primi resursele necesare si vei descoperi in cat timp te poti angaja.
  Cum depasesti confuzia de la inceput de drum - Primesti raspuns la cele mai intalnite intrebari legate de job-urile din IT. Intrebarile au fost puse chiar de cei care deja stiu ca vor sa lucreze in IT si vor mai multe informatii.
  Care este procesul de angajare in IT - Afli cum iti gasesti job-uri disponibile, cum sa arate CV-ul tau si cum sa te pregatesti pentru interviul propriu-zis.
De la cine vei inveta
Eu sunt Ramon Nastase si ma consider a fi un IT-ist Optimist, pasionat de Educatie. Cred in tehnologie, cred in educatie si in puterea lor de a ne oferi Libertatea, Progresul si Bucuria de a face lucrurile in fiecare zi, de care fiecare dintre noi are nevoie.  

Imi place sa fac IT-ul pe intelesul tuturor.

Inceputul a fost la varsta de 18 ani, cand am devenit olimpic, castigand locul I la concursul national de Retele de Calculatoare, Acadnet si am obtinut locul III pe Europa Centrala si de Est la concursul NetRiders, organizat anual de catre Cisco.

In ultimii 10 ani de cand fac IT am avut ocazia sa sustin peste 1.000 de ore de training, sa instruiesc peste 4.000 de cursanti online si sa dezvolt o comunitate online de peste 100.000 de oameni.

Tot in aceasta perioada mi-am focusat atentia in a obtine cateva certificari de renume din domeniu (Cisco CCNP, CCNA R&S, CCNA Voice, CCNA Security, CompTIA Security+, Linux LPIC-102).

Misiunea mea este sa-i ajut pe cei ca tine – interesati si dornici sa invete – sa obtina succesul in cariera, iar acesta este motivul pentru care ma implic direct. Tocmai de aceea sunt trainer, autor si fondatorul companiei care se axeaza pe formarea si training-ul persoanelor care vor sa-si inceapa o cariera in domeniul IT.
Ce spun cei care au primit deja materialele
Scrie e-mailul tau pe care vrei sa primesti lectiile
2022 - © RamonNastase.ro 
Toate drepturile sunt rezervate