Pachetul a fost cumparat de peste 600 de persoane dornice sa invete IT de la zero.
0
 Advanced issue found
 
Ce contine pachetul? eBook-urile:

(1) Introducere in Programare cu Java
(2) Introducere in Programare cu Python
(3) Introducere in Securitate Cibernetica
(4) Introducere in Retele de Calculatoare
(5) Manualul de Comenzi Retele Cisco
(6) 15 laboratoare practice de Retele
0
 Advanced issue found
 
Pachetul de START in IT – 5 eBook-uri IT + BONUS
30 €  21.9€

*Plata se face in RON

Cu ajutorul acestor eBook-uri vei putea invata IT pas cu pas, incepand de la zero (indiferent ca este vorba de Programare, Retele de Calculatoare sau Securitatea Cibernetica). 

Aceste materiale contin atat explicatii teoretice cat si exemple si exercitii practice pentru ca tu sa poti dobandi abilitatile tehnice de care ai nevoie pentru a reusi in domeniu.

Odata comandate le vei putea descarca si accesa instant, deci te poti apuca imediat de invatat. Pretul pentru acest pachet este mai avantajos fata de achizitia individuala a fiecareia. 
Ce contine pachetul? eBook-urile:

(1) Introducere in Programare cu Java
(2) Introducere in Programare cu Python
(3) Introducere in Securitate Cibernetica
(4) Introducere in Retele de Calculatoare
(5) Manualul de Comenzi Retele Cisco
(6) 15 laboratoare practice de Retele
0
 Advanced issue found
 
BONUS #1: Cariera ta, Next Level in IT!
Foarte multa lume se focuseaza pe care e limbajul de programare pe care sa-l invete, dar nu se intreaba: "Ce mi-ar placea cu adevarat sa fac in IT? Ce mi-ar placea sa construiesc? Pe cine mi-ar placea sa ajut? Unde o sa gasesc satisfactie in a munca? si unde o sa fiu rasplatit pe masura?"

Prin acest material video de aproximativ 1 ora care te va ajuta sa-ti clarifici toate acestea + sa-ti conturezi ideea legat de "care-i treaba" cu domeniul IT. 

Scopul? sa ajungi sa obtii ceea ce iti doresti tu de la el.

Odata parcurs acest material, va disparea lipsa de motivatie, energie sau chef de munca/invatat pentru ca iti vei clarifica directia si motivul pentru care vrei sa faci aceasta schimbare, catre domeniul IT.
BONUS #2: Ghidul Job-urilor in IT
In acest ghid primesti structurat pentru 20+ de job-uri din IT urmatoarele caracteristici:

Intervalul salariului – cel din Romania, impartit pe fiecare nivel in parte
Responsabilitatile rolului – ce vei face efectiv in job-ul respectiv
Tehnologiile folosite – limbaje de programare / notiuni / tehnologii specifice
Resursele si certificarile pentru acel post – recunoscute international
Timpul minim de invatare – pe care apoi ti-l poti socoti in functie de programul tau personal
Personalitatea optima – sunt acele soft-skills despre care tot am povestit.

Gasesti organizat totul in functie de aria din care face parte fiecare job.
Fara riscuri. Esti 100% asigurat
Timp de 30 de zile ai garantie de retur a banilor de 100%. 
Ce inseamna asta? Daca nu esti multumit de pachet, iti vei primi banii inapoi si vei putea pastra materialele achizitionate. 

Despre autor, Ramon Nastase

Salutare! Ma consider a fi un IT-ist Optimist, pasionat de Educatie. Cred in tehnologie, cred in educatie si in puterea lor de a ne oferi Libertatea, Progresul si Bucuria de a face lucrurile in fiecare zi, de care fiecare dintre noi are nevoie.  

Acesta este motivul pentru care eu am ales sa dau o forma simpla si clara, cunostintelor pe care le-am obtinut in ultimii 12 ani si sa le pun intr-un format care sa-i ajute pe cei care doresc o cariera in IT, sa inceapa si sa reuseasca.

Sunt trainer, autor si co-fondatorul companiei TeachBit care se axeaza pe formarea si training-ul persoanelor care vor sa-si inceapa o cariera in domeniul IT.

Imi place sa fac IT-ul pe intelesul tuturor. Am fost trainer in corporatie si cunosc cat de important e sa se explice conceptele complicate intr-un mod cat mai simplu si clar. 

In ultimii 12 ani de cand fac IT am avut ocazia sa:
- am instruit personal peste 300 de persoane
- sustinut peste 1.000 de ore de training 
- instruiesc peste 4.100 de cursanti online
- particip si sa vorbesc la zeci de conferinte in domeniu
- dezvolt o comunitate online de peste 100.000 de oameni

Tot in aceasta perioada mi-am focusat atentia in a obtine cateva certificari de renume din domeniu: Cisco CCNP, CCNA R&S, CCNA Voice, CCNA Security, CompTIA Security+, Linux LPIC-102
Aparitii media
Intrebari Frecvente despre 
"Pachetul de START in IT"
0
 Advanced issue found
 
0) Nu am cont in Euro. Cum pot face plata?
Preturile sunt afisate in Euro, iar plata se face in RON. Nu ai nevoie de un cont sau un card in Euro. Poti achita cu cardul online, iar apoi vei primii instant acces la materiale.
1) Nu am studii in IT, ce sanse am sa profesez in acest domeniu dupa parcurgerea eBook-urilor?
Daca nu ai terminat o scoala in domeniul IT, nu-ti fa probleme pentru ca ai toate sansele de a lucra in acest domeniu. Tot ce ai nevoie este de focus si practica in directia in care doresti sa-ti dezvolti o cariera in IT. Iti recomand sa parcurgi eBook-urile, sa rezolvi exercitiile practice de la finalul fiecarui capitol si sa aprofundezi din sectiunea de Resurse recomandate.
2) Ma pot angaja dupa ce parcurg eBook-ul?
eBook-urile reprezinta un start foarte bun in Retele de Calculatoare, Securitate Cibernetica, Programare. Pe langa acesta (pentru a te putea angaja in domeniu) vei avea nevoie de experienta practica, iar exercitiile cuprinse in cadrul acestora te vor ajuta sa o dobandesti. Pe langa aceste exercitii iti recomand sa-ti dezvolti proiecte pe care sa le adaugi intr-un portofoliu. Cu ajutorul acestuia si al unui CV bine pus la punct, vei putea sa te angajezi in domeniul ales.
3) In cat timp primesc pachetul cu eBook-urile dupa cumparare?
Odata ce plata a fost efectuata cu succes, eBook-urile le primesti instant in mail-ul de confirmare al comenzii (la sectiunea “Descarca”) din partea RamonNastase.ro
4) Cum voi primi eBook-urile? Cum sa va numi mailul care contine link-ul de descarcare?
Cartea o vei primi pe mail, in format eBook, PDF, si o vei putea accesa la sectiunea descarca. Titlul mail-ului va fi "Detalii despre comanda ta"
5) Cum primesc eBook-urile, electronic sau printat?
eBook-rile le primesti in format electronic, PDF, pe mail, imediat ce plata a fost efectuata cu succes. Mai departe daca doresti, poti opta pentru printarea lui pentru a-l avea in format fizic.
6) Se poate trimite comanda si in afara Romaniei? Se poate plati in euro?
Da, se poate face comanda din afara Romaniei, deoarce eBook-urile sunt in format PDF, deci le vei primi pe mail. Plata se poate face atat online cu cardul (procesatorul va converti din orice moneda folosesti in RON, deci nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu tipul de moneda – EURO, LIRA, DOLAR, etc.) sau prin transfer bancar in contul specificat in mail-ul de confirmare al comenzii.
7) Pot sa pun comanda, dar sa platesc poimaine (sau in x zile)? Ce sa fac apoi?
Da, poti opta pentru plata prin transfer bancar DACA ma contactezi direct. In decursul a 3 zile o vei putea achita. Toate informatiile de plata (contul bancar) le vei primi pe mail, odata ce ai plasat comanda pe site.
8) Pot plati si ramburs (cash)?
Nu, plata se poate face online cu cardul sau prin transfer bancar (cash, direct la banca sau prin Internet Banking).
Ai intrebari? Colega mea Maria, te poate ajuta
O poti contacta telefonic (0316 309 328), pe mail (contact@ramonnastase.ro•••••• (no charges)) sau pe chat si te va ajuta cu drag.
Copyright 2022 - © RamonNastase.ro
Toate drepturile sunt rezervate
Powered by ProofFactor - Social Proof Notifications