Ce contine pachetul?

(1) eBook-ul de Introducere in Programare cu Java
(2) eBook-ul de Introducere in Securitate Cibernetica
(3) eBook-ul de Introducere in Retele de Calculatoare
(4) Manualul de Comenzi Retele Cisco
(5) 15 Laboratoare practice de Retelistica
0
 Advanced issue found
 
Pachet – 4 eBook-uri IT
142 RON 109 RON
Cu ajutorul acestor eBook-uri vei putea invata IT pas cu pas de la 0. Scopul lor este sa te ajute sa inveti elementele de baza care tin de Retele de Calculatoare, Programare (cu Java) si Securitate Cibernetica. Pretul pentru acest pachet este redus.
Fara Riscuri. Esti Asigurat
Timp de 30 de zile ai garantie de retur de 200%, ceea ce inseamna ca daca nu esti multumit de ce ai comandat, iti voi returna banii inapoi si vei putea pastra materialele achizitionate.

Despre autor, Ramon Nastase

Salutare! Eu sunt Ramon si imi place sa fac IT-ul pe intelesul tuturor.

Inceputul a fost la varsta de 18 ani, cand am devenit olimpic, castigand locul I la concursul national de Retele de Calculatoare, Acadnet si am obtinut locul III pe Europa Centrala si de Est la concursul NetRiders, organizat anual de catre Cisco.

In ultimii 10 ani de cand fac IT am avut ocazia sa sustin peste 1.000 de ore de training, sa instruiesc peste 4.000 de cursanti online si sa dezvolt o comunitate online de peste 100.000 de oameni.

Tot in aceasta perioada mi-am focusat atentia in a obtine cateva certificari de renume din domeniu:(Cisco CCNP, CCNA R&S, CCNA Voice, CCNA Security, CompTIA Security+, Linux LPIC-102).

Misiunea mea este sa-i ajut pe cei ca tine – interesati si dornici sa invete – sa obtina succesul in cariera, iar acesta este motivul pentru care ma implic direct. Tocmai de aceea sunt trainer, autor si fondatorul companiei care se axeaza pe formarea si training-ul persoanelor care vor sa-si inceapa o cariera in domeniul IT.
Copyright 2020 - © RamonNastase.ro
Toate drepturile sunt rezervate